Beleef de Achterhoek!

Rustpunt ‘De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk’ is een prachtig plekje in Breedenbroek, in de Achterhoek waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee of limonade met heerlijke (zelfgemaakte) taart of een andere lekkernij.


Op het zelfbedieningsterras voor fietsers en wandelaars, kom je met een beetje geluk ook Herbert en Jolanda tegen, de twee enthousiaste bewoners van deze mooie oude boerderij. Naast het rustpunt hebben ze een biologische moestuin en afhankelijk van het seizoen, is er aanbod van gezond fruit en groenten. Ze maken verse biologische yoghurt van melk van de jerseykoeien bij een boer uit hun buurt en meer lekkernijen. Daarnaast zijn er vintage woonaccessoires en restyled meubels te koop. Zij hebben een blokhut (voor 2 personen) gebouwd in de kapschuur om te overnachten. Daarnaast hebben ze een kleinschalige groene camping. Trekkers met tentjes kunnen hier terecht (maximaal 5 plaatsen en maximaal 7 aaneengesloten nachten). Gebruik de volgende link voor een reservering voor de blokhut of op de camping: Reserveren Camping/Blokhut – De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk (delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl)

Er zijn diverse leuke zitjes op het terras en in de bongerd om te genieten van de omgeving, de rust en die lekkere koffie, thee met taart! Bezoek dit plekje als je in de buurt bent, aan de Molenweg 18 in Breedenbroek! (www.delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl)